.

.

Ултразвукова против насекоми вредители-er 8 Опаковки, Електронен Включете щепсела в закрито против Насекоми вредители-ent, за дом, офис, склад, хотел (бял)

Ултразвукова против насекоми вредители-er 8 Опаковки, Електронен Включете щепсела в закрито против Насекоми вредители-ent,

BGN 20.79
Продукти

Лесна употреба : да се свързва към розеткам електрически контакти, и те ще започнат да работят, когато загорятся сини индикаторные крушки.Как работи : Работата с ултразвукови вълни, които могат да раздразнят мозъка и слухова нервната система, за да мощно управлявате повечето видове вредители.Тих и ефективен : Работа низкочастотной ултразвукова вълна, която може да отблъсне много видове вредители тихо и ефективно, за да се отделят нискочестотни звуци, предназначени за отблъскване на битови вредители, без шум за домашно използване.Голяма зона на покритие : Смогите впечатляващо покрие и контролира зона до 120~150sqft в уреда.Тъй като ултразвук не може да проникне през стени и твърди обекти, се препоръчва по 1 инструмент за стая, подходящи за дома, офиса, хотели, ресторанти, тавани, кажете сбогом на вредители : обикновено се нуждаят от 3-4 седмици, за да се получи различен резултат в зависимост от броя на заразяване.Epa : Est.98589-CHN-1. Технически характеристики Номинална мощност : 5 W захранващо Напрежение : AC 90 ~ 220 В Неслышимая ултразвукова честота : 25-65 khz Ефективна зона на покритие : 800-1200 кв. Фута/блок Помещение включва : 8 опаковки Модел : Est.98589-CHN-1 ИНСТРУКЦИИ : 1.Да се съхранява на разстояние от килима, завеса и всеки абсорбиране на звука материал, който може да намали ефекта. 2. Препоръчително е да го инсталирате на разстояние 30-50 см от пода, за да летящи вредители и 10-30 см от 3. Това е нормално, че насекоми и гризачи ще се увеличи в началото на дни на употреба, защото те ще се оттеглят от своите местообитания след заразяване с ултразвуков звук, а след това напълно отгонят ги приблизително на 4-7 седмици по-късно.

R

Най-добри оферти в категория